Press "Enter" to skip to content

Festivalbyen Oslo

Dersom du elsker festivaler, kan vi fortelle deg at hovedstaden vår er full av godbiter. Her finnes det rett og slett en festival for enhver smak og enhver alder. Festivalbyen Oslo har noe for alle, og når du trenger en pause finnes det et vell av badeplasser, parker, restauranter, museer og kafeer, for å nevne noe.

Egen festival for barna

Oslo har lenge hatt en egen festival for barna. Den heter Miniøya barnefestival og foregår en helg i mai. Det finnes også andre festivaler som er velegnet for litt større barn, som for eksempel Oslo Middelalderfestival. Her er det like moro for barna som det er for de voksne, og helgen blir både lærerik og spennende. Trenger ungene å få litt ekstra utløp for energien kan byen også by på en fantastisk klatrepark og mange bademuligheter.

Musikkfestivaler innen mange sjangre

Festivaler i Oslo handler mye om musikk, og som en hovedstad for alle har den også flere sjangre å by på. I løpet av året arrangeres Øyafestivalen, by:Larm, Inferno Metal Festival, Oslo Jazzfestival, Oslo kammermusikkfestival og Kirkemusikkfestivalen. Dersom dette ikke er variasjon god nok, finnes det også en internasjonal filmfestival. Den arrangeres i juni og heter Oslo Pix. Her vises det filmer av høy kvalitet fra både Europa og Amerika.

Det koster å gå på festival

Det er dessverre slik at det koster å gå på festival. Det er festivalbilletter eller festivalpass som det også heter noen ganger samt mat og drikke. Kommer du utenbys fra må du kanskje også overnatte på hotell. Noen ganger blir det å gå på festival en litt mer kostbar affære enn du har råd til akkurat nå. Scandilån hjelper deg som bruker penger på å gå på festival. Denne sammenligningstjenesten kan hjelpe deg med å finne et forbrukslån mellom 5 000 og 500 000 kr til gode vilkår og betingelser.

Setter du opp en god plan og sørger for å nedbetale lånet i henhold til avtalen, kan du gå på festival med god samvittighet. Minnene du skaper vil leve lenge, enten du er der sammen med familie, venner eller kanskje begge deler.

Sett opp et budsjett for festivalbesøket

Å sette opp et budsjett for festivalbesøket er en veldig god idé. Prøv å tenk over hva du vil få av utgifter og hvordan du kan gjøre disse så lave som mulig uten at det går ut over hyggen. Med et budsjett vil du få mer oversikt, og kan kose deg på festival uten å bekymre deg over det økonomiske aspektet. Er dere flere som skal på festival sammen kan dere kanskje dele hotellrom, telt eller lage mat sammen. Det er mange ting som vil bidra til å gjøre festivalen til en overkommelig økonomisk affære.

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *