Press "Enter" to skip to content

Sko shopping har aldri vært lettere!

Det å være elegant er ikke alltid like lett som man skulle tro. Mange tenker at eleganse er noe man får så snart man begynner å jobbe på et stort nok kontor, men sannheten er at det krever litt mer enn lommer fulle av penger for å få sin egen stil.

Penger og god økonomi er selvfølgelig alltid hjelpsomt for de som er på utkikk etter å fiffe opp garderoben litt, men hovedproblemet er at de aller fleste menn ikke vet hvor de skal begynne når det kommer til nye klær og en bedre stil.

Du trenger ikke engang å forlate sofaen!

De aller fleste ser ut til å tenke at det å gå på treningsstudio et par ganger i uken sammen med det å kjøpe seg et par fine skjorter holder. Dersom stilen ikke blir bedre etter dette så er det i hvert fall ikke deres skyld. Dette er ikke en god tankegang dessverre.

De aller fleste kan lett få tak i fine skjorter uten å måtte betale i store summer, det er ikke noe problem. Problemet er at det ikke er der problemet ligger. Skjorter, bukser og elegante jakker er ikke det reelle problemet.

Problemet er folk som legger ut i bøtter og spann for de ovennevnte produktene (ofte hiver de inn en vest eller liknende i tillegg) ikke forstår at disse plaggene alle må matches med norske menns mest forhatte ord: sko.

Sko er noe menn alltid ser ut til å sky som pesten. Det er noen negative koblinger til sko og skoshopping som helt sikkert stammer i dårlige erfaringer med skoshopping med mor, kone og kanskje også med døtre. Sannheten er at skoshopping med kvinner kan være et mareritt.

Prøv online shopping i dag

Dette marerittet har vi nå endelig funnet en solid løsning på. Problemet er (i hvert fall for noen) at damen i deres liv insisterer på å ta seg veldig god tid. Det er viktig å prøve alt på, man skal ikke kjøpe en sko man bare liker sånn passe. Da er kjøpt av herresko på nettet et mye bedre alternativ.

Dette er vel og bra (og helt klart meget fornuftig), men sannheten er likevel at vi menn fungerer på en litt annen måte. Vi er fornøyde med skoen uansett, det gjør ikke noe for de fleste av oss om den gir oss gnagsår i et par uker.

Dette virker kanskje ikke så ekstremt intelligent, men vi har da andre ting å bruke tiden på! En vond sko er en vond sko, verre er det ikke. For deg som kjenner deg igjen i disse klagene, så har vi endelig funnet løsningen: online shopping.

Nå kan du kjøpe sko på internett via mobilen uten å måtte bruke flere timer på å prøve sko. Nå kan Liverpool knuse Chelsea på TV-skjermen mens du klikker deg igjennom en hel haug med flotte sko for å finne din favoritt. Bedre blir det ikke!

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *