Press "Enter" to skip to content

Meditasjon for menn

Lukk øynene, ta et dypt åndedrag. Pust ut. Tøm tankene. Menn har også et behov for meditasjon fra tid til annen for å lette deres sinn, kropp, flykte fra den travle og eksentriske hverdagen. For at vi skal fungere riktig og holde oss balansert må vi ta en pause og slappe av. I denne artikkelen vil jeg gi deg 3 tips om hvordan å meditere på en enkel og effektiv måte som en mann.

  1. Konsentrer deg om pusten din

Første og viktigste steget er å fokusere på pusten for å ta deg selv til nåtiden, for å kjenne deg selv. Hold fokus på å puste mens du begynner å frigjøre ditt sinn, og tømme tankene. Det vil være akkurat deg, i dette eksakte tidspunktet og dette stedet, tell pusten din, hold fokus på den. Hvorfor er det viktig å fokusere og puste riktig? innånding og utånding, kobler du deg fra dine tanker, får ut dårlig og negativ energi, og slipper inn det positive og det gode.

  1. Velg et sted i huset hvor du kan meditere

Stedet du velger å meditere er et annet aspekt som du må ta i betraktning fordi stedet du velger må være et sted der du føler deg komfortabel. Stemning og atmosfære vil påvirke graden av konsentrasjon. Et godt råd som jeg kan gi deg er å ha elementer fra naturen, lys, eller noen essensielle oljer som vil hjelpe deg å konsentrere deg.

  1. Reis til et sted hvor du kan meditere

Reising er også et godt alternativ for deg å meditere, fordi vi vet at mens du er på ferie føler vi oss mer avslappet, uten ansvar. Jeg vil gi deg en liste over steder du kan vurdere å reise til, som er godt kjent som steder for meditasjon:

– Ananda i Himalaya, Uttaranchal, India.

– Osho Meditation Resort, Pune, India.

– Eleven Directions Dalai Lama Teachings, Dharamsala, India

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *