Press "Enter" to skip to content

Hvordan vokse og opprettholde et skjegg

Alle elsker en kult utseende skjegg, ikke sant? Dette gjelder spesielt med damene. Å ha et skjegg gjør oss mandig og stilig, men opprettholde og utvikle et skjegg kan være ganske vanskelig oppgave.

 

Del av et bilde

Et skjegg er en del av et bilde – en måte å uttrykke sin personlighet på. Akkurat som et fint sett med kler, kunnskap om mat og vin og kjennskap til klassiske biler, et skjeggparti av å uttrykke at du er kvalitetsbevisst – hvis du husker å passe ordentlig!

 

 Undersøke ansiktshår

Hvis du har en bart, trimme den ned mens du lar skjegget vokse i noen dager.

Avhengig av vekst, vil det trolig ta mindre enn en uke for bart og skjegg til slutt matche i tekstur og lengde.

Mens du lar skjegget vokse i, legg merke til hvor kort skjegget kan være før du kan begynne å se usammenhengende områder der håret ikke vokser så raskt. Dette vil avgjøre hvilken stil skjegg ville se best på deg.

Er håret ditt kommer i tykt og selv? Gå for en fyldigere utseende. Blir det ikke usammenhengende? Klipp det kortere og sørg for at det er pent trimmet, slik at skjegget ser skarpt ut.

Hvis du er usikker, spør din frisør råd. Han vil være i stand til å fortelle deg om hårets tekstur og gi deg råd om den stilen som passer akkurat deg best.

Lær hvordan du kan ta vare på skjegget skikkelig

Når du vet hvor lenge skjegget skal være, er vedlikehold ganske enkelt at du bare trenger de riktige verktøyene. Ta et par av justerbare klippere med forskjellige justeringer.

Du kan holde skjegget tykk, men det bør være ensartet. For å få det riktig, gå over hele skjegget med trimmeren. Begynn under halsen, og barbere oppover. Dekker alle områder der skjegget vokser, men stopper på bunnen av øret til riktig blande skjegget inn dine kinnskjegg.

Fortsette å lage din skjegg stil perfekt for et penere utseende, fokusere på å få en rett linje på kinnene og halsen. Denne målrettet kanten ser skarpt, og gir ansiktet et rent utseende. (her kan være noe brutto lurer i fuzz. Pass på at du regelmessig rengjøring skjegget. En annen viktig faktor er å ta vare på seg selv huden din. Pass på at du vasker ansiktet ditt når du vasker skjegget, og bruker et mykt håndkle, og en mild såpe. På den måten vil ansiktet ditt ikke bli irritert fra friksjonen.

Vær oppmerksom på skjegglengde på haken: Jo lengre ansiktet ditt er, jo kortere bør håret være.

Trimmerne vil tillate deg å skissere barten like over overleppa, og andre steder du kanskje ønsker penere utseende.

Vær tålmodig som håret vokser, og ikke prøve å tvinge en stil som ikke fungerer for håret ditt tekstur eller lengde.

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *