Press "Enter" to skip to content

3 must-see filmer i 2017

2016 ga oss en masse spennende og utsøkte filmer som vi var begeistret oss og dratt oss inn i sin historie og eventyr. Men hvordan går det for filmbransjen i 2017? Hvis du ønsker å lage en liste over «must-see» filmer for 2017, inviterer jeg deg til å lese denne artikkelen videre.

  1. Star Wars: Episode VIII.

For Star Wars fans vil jeg ikke spolere for mye fra den nye filmen som er i ferd med å dukke opp på skjermer over hele verden, gi deg noen hint og la deg bli overrasket.

Trolig den mest debatterte, ventede og elskede serie med filmer introduserer i desember 2017 en ny del av Star Wars-franchisen: «Star Wars-Episode VIII».

Kombinert er action, eventyr og fantasi. Star Wars vil ta deg ut på en fantastisk reise, satt som en etterfølger av The Force Awakenes, utgitt i 2015.

Historien om Star Wars: Episode 8, tar Rey vidre på hennes reise sammen med Poe, Finn og Luke Skywalker.

  1. Pirates of the Caribbean 5: Dead Men Tell No Tales

Ønsk Jack Sparrow velkommen tilbake med den nye Pirates of the Caribbean, anti-helten, bringer rømning av en spøkelse-sjømann, fra djevelens triangel, ledet av kaptein Salazer, villig til å drepe enhver pirat, spesielt Jack Sparrow.

For å redde seg selv, er hans eneste håp Trident av Poseidon, ber om hjelp fra Carina Smyth, en astronom og Henry, en ung sjømann i Royal Navy. Alt står på han, for å redde livet hans fra uunngåelig fare.

  1. Power Rangers

En annen spennende og etterlengtede superhelt film som kombinerer eventyr med action og sci-fi. Historien er skapt rundt en gruppe av tenåringer, hvor superkreftene som forener dem for å redde verden. Filmen presenterer i sin hovedrolle: Naomi Scott, Dacre Montgomery, Elizabeth Banks, Ludi Lin, Becky G, RJ Cyler og Bryan Cranston.

Det ser ut til at 2017 blir et spennende år fra filmindustrien, hvor teknologien brukes til å ta oss inn i en annen dimensjon i 2 timer eller mer, noe som gjør at vi vil fortsette å  tro på eventyrlige historier og sci-fi karakterer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *